Rólunk

Több mint 20 éve foglalkozunk temetkezési szolgáltatásokkal, és olyan hírnevet szereztünk, amelyhez hasonlót Nagyváradon és Bihar megyében nehéz elérni. A gyorsaság, a méltányosság és az együttérzés olyan tulajdonságok, amelyeket mindig is ápoltunk a hozzánk forduló gyászoló családokkal való kapcsolatunkban.

A La Capatul Drumului/Az út végén a temetés vagy hamvasztás megszervezésének teljes feladatát átvállalva áll a gyászoló család rendelkezésére.

A La Capatul Drumului/Az út végén Temetkezési Iroda 2001-ben indult Nagyváradon, erőforrásaink ekkor egy bérelt helyiség volt a székhelyünk számára, öt autó a helyi temetkezési szállításhoz, 20 alkalmazott, akik átlagosan 130 esetet szolgálnak ki havonta, körülbelül 1700-at évente.

2005 óta saját irodával és 5 autóval rendelkezünk, amelyekkel nem csak helyi, hanem nemzetközi temetkezési szállításokat is végzünk Európa szerte, olyan országokban, mint Magyarország, Belgium, Bulgária, Ausztria, Németország, Horvátország, Dánia, Görögország, Lengyelország, Spanyolország és Horvátország.

2009-ben ügynökségünk a II.-ik, 2011-ben pedig a III.-ik helyet szerezte meg a megyei cégek toplistáján, a Bihari Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított "Egyéb szolgáltatási tevékenységek/ kisvállalkozások" kategóriában.

Ezekben a nehéz pillanatokban teljes körű temetkezési szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, amelyek magukban foglalják többek között tanácsadásunkat és támogatásunkat, a szükséges dokumentumok elkészítését, a koporsó előkészítését, az elhunyt ápolását és balzsamozását, a temetési szállítást vagy a hazaszállítást és a temetési hely előkészítését.

A temetkezési termékeket és kiegészítőket is biztosítjuk Önnek, a koporsóktól és urnáktól kezdve a temetési virágkötészetig.

2013-ban a La Capatul Drumului/Az út végén a ListaFirme.ro által összeállított 2012-es mérleg szerint Bihar megyében az első helyen állt a "9603: Temetkezési és hasonló tevékenységek" területen.

Temetkezési irodánk az uniós követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon nyújt temetkezési szolgáltatásokat, mivel ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.