Despre noi

De peste 20 de ani de cand suntem dedicati serviciilor funerare ne-am construit o reputatie greu de egalat in Oradea si in judetul Bihor. Promptitudinea, corectitudinea si compasiunea sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata care ne-a calcat pragul.

La Capatul Drumului vine in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina a organizarii inhumarii sau incinerarii.

Agentia de pompe funebre La Capatul Drumului a fost lansata in 2001, in Oradea, resursele noastre fiind in acest moment un spatiu inchiriat pentru sediu, cinci masini pentru transport funerar local, 20 de angajati care deserveau o medie de 130 de cazuri pe luna, aproximativ 1.700 pe an.

Din 2005 avem sediu propriu, 5 masini cu care efectuam nu doar transporturi locale dar si transporturi funerare internationale in intreaga Europa, in tari precum Ungaria, Belgia, Bulgaria, Austria, Germania, Croatia, Danemarca, Grecia, Polonia si Spania.

De asemenea, agentia noastra s-a clasat in 2009 pe locul II si in 2011 pe locul III in Topul judetean al firmelor, la categoria "Alte activitati de servicii / Intreprinderi mici", top intocmit de Camera de Comert si Industrie Bihor.

In aceste momente dificile, va stam la dispozitie cu gama noastra completa de servicii funerare, care include printre altele si consilierea si suportul nostru, intocmirea documentelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

De asemenea, va putem oferi toate produsele si accesoriile funerare necesare, de la sicrie si urne, la aranjamente florale pentru inmormantare.

In 2013, La Capatul Drumului s-a clasat pe primul loc pe judetul Bihor in domeniul "9603: Activitati de pompe funebre si similare", conform bilantului pe 2012, top intocmit de ListaFirme.ro.

Agentia noastra de pompe funebre ofera servicii funerare la un nivel de calitate corespunzator cu cerintele UE, fiind certificata ISO 9001.