Koporsók
Megfizethető vagy luxus koporsókat kínálunk Önnek, amelyek fafajták, színek és minták széles választékában kaphatók.
0722 155 655
Hamvasztás
Mi gondoskodunk az elhunytak hamvasztásával kapcsolatos összes intézkedésről.
0722 155 655
Orvos szakértő
Bihar megyében ingyenes orvos szakértőt ajánlunk. Ő fogja elkészíteni a halotti anyakönyvi kivonattal kapcsolatos összes szükséges dokumentumot.
0722 155 655
Temetési szállítás
Engedélyezett temetési szállítást kínálunk speciálisan felszerelt autókkal. Gondosan karbantartják őket, és minden szükséges felszereléssel rendelkeznek a temetési szállítási szolgáltatások hatékony elvégzéséhez Európa-szerte.
0722 155 655
Elhunyt tartozékok
"La capatul drumului" férfi és női öltönyöket, cipőket és egyéb kiegészítőket kínál az elhunytaknak.
0722 155 655
Az elhunyt felöltöztetése és balzsamozása
Az elhunytak öltöztetésére, balzsamozására, ápolására és kozmetikázására engedélyezett szolgáltatásokat kínálunk, amelyeket egy expressz rendezett térben végzünk.
0722 155 655
Étkeztetési szolgáltatások
Temetkezési catering szolgáltatást kínálunk, kérésre, az ügyfél igényei szerint.
0722 155 655
Gyászsegély
A haláleseti támogatáshoz szükséges dokumentumokat ingyenesen készítjük el és nyújtjuk be. A temetkezési szolgáltatások kifizetésére a haláleseti támogatásból származó pénz beszedése után kerülhet sor.
0722 155 655
Koszorúk és virágok szállítása
Koszorúk, virágdíszek és virágok széles választékát kínáljuk.
0722 155 655

Galéria

"La Capatul Drumului" Iroda
Steinberger kápolna Nagyvárad
Koporsó
Temetési szállítás
Urnák
"La Capatul Drumului" Iroda
Steinberger kápolna Nagyvárad
Koporsó
Temetési szállítás
Urnák
"La Capatul Drumului" Iroda
Steinberger kápolna Nagyvárad
Steinberger kápolna Nagyvárad
Temetési szállítás
Urnák

Rólunk

Több mint 20 éve foglalkozunk temetkezési szolgáltatásokkal, és olyan hírnevet szereztünk, amelyhez hasonlót Nagyváradon és Bihar megyében nehéz elérni. A gyorsaság, a méltányosság és az együttérzés olyan tulajdonságok, amelyeket mindig is ápoltunk a hozzánk forduló gyászoló családokkal való kapcsolatunkban.

A La Capatul Drumului/Az út végén a temetés vagy hamvasztás megszervezésének teljes feladatát átvállalva áll a gyászoló család rendelkezésére.

A La Capatul Drumului/Az út végén Temetkezési Iroda 2001-ben indult Nagyváradon, erőforrásaink ekkor egy bérelt helyiség volt a székhelyünk számára, öt autó a helyi temetkezési szállításhoz, 20 alkalmazott, akik átlagosan 130 esetet szolgálnak ki havonta, körülbelül 1700-at évente.

2005 óta saját irodával és 5 autóval rendelkezünk, amelyekkel nem csak helyi, hanem nemzetközi temetkezési szállításokat is végzünk Európa szerte, olyan országokban, mint Magyarország, Belgium, Bulgária, Ausztria, Németország, Horvátország, Dánia, Görögország, Lengyelország, Spanyolország és Horvátország.

2009-ben ügynökségünk a II.-ik, 2011-ben pedig a III.-ik helyet szerezte meg a megyei cégek toplistáján, a Bihari Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított "Egyéb szolgáltatási tevékenységek/ kisvállalkozások" kategóriában.

Ezekben a nehéz pillanatokban teljes körű temetkezési szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, amelyek magukban foglalják többek között tanácsadásunkat és támogatásunkat, a szükséges dokumentumok elkészítését, a koporsó előkészítését, az elhunyt ápolását és balzsamozását, a temetési szállítást vagy a hazaszállítást és a temetési hely előkészítését.

Bővebben

24 órás temetkezési szolgáltatások