Sicrie
Va stam la dispozitie cu sicrie la preturi accesibile sau de lux, disponibile intr-o gama larga de esente de lemn, culori si modele.
0722 155 655
Incinerare
Ne ocupam de toate demersurile de incinerare ale persoanei decedate.
0722 155 655
Medic Constatator
Va oferim gratuit medic constatator pe raza judetului Bihor. Acesta va intocmi toate documentele necesare privind constatarea decesului
0722 155 655
Transport funerar
Oferim transport funerar autorizat cu masini special dotate. Acestea sunt atent ingrijite si au toate dotarile necesare pentru ca serviciile de transport funerar sa fie realizate in mod eficient in toata Europa.
0722 155 655
Accesorii decedati
"La capatul drumului" va ofera costume de dama sau barbati, pantofi si alte accesorii pentru persoanele decedate
0722 155 655
Imbracare si imbalsamare decedati
Oferim servicii autorizate de imbracare, imbalsamare, toaletare si cosmetizare a persoanelor decedate, efectuate intr-un spatiu expre amenajat.
0722 155 655
Servicii de catering
Oferim servicii de catering pentru pomana, la cerere, in functie de necesitatile clientului
0722 155 655
Ajutor de deces
Intocmim si depunem gratuit documentele pentru ajutorul de deces. Plata serviciilor funerare se poate achita dupa ridicarea banilor din ajutorul de deces.
0722 155 655
Livrare coroane si flori
Vă punem la dispozitie o gama variata de coroane , aranjamente florale si flori.
0722 155 655

Galerie

Biroul "La Capatul Drumului"
Capela Steinberger Oradea
Sicrie
Transport funerar
Urne
Biroul "La Capatul Drumului"
Capela Steinberger Oradea
Sicrie
Transport funerar
Urne
Biroul "La Capatul Drumului"
Capela Steinberger Oradea
Capela Steinberger Oradea
Transport funerar
Urne

Despre noi

De peste 20 de ani de cand suntem dedicati serviciilor funerare ne-am construit o reputatie greu de egalat in Oradea si in judetul Bihor. Promptitudinea, corectitudinea si compasiunea sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata care ne-a calcat pragul.

La Capatul Drumului vine in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina a organizarii inhumarii sau incinerarii.

Agentia de pompe funebre La Capatul Drumului a fost lansata in 2001, in Oradea, resursele noastre fiind in acest moment un spatiu inchiriat pentru sediu, cinci masini pentru transport funerar local, 20 de angajati care deserveau o medie de 130 de cazuri pe luna, aproximativ 1.700 pe an.

Din 2005 avem sediu propriu, 5 masini cu care efectuam nu doar transporturi locale dar si transporturi funerare internationale in intreaga Europa, in tari precum Ungaria, Belgia, Bulgaria, Austria, Germania, Croatia, Danemarca, Grecia, Polonia si Spania.

De asemenea, agentia noastra s-a clasat in 2009 pe locul II si in 2011 pe locul III in Topul judetean al firmelor, la categoria "Alte activitati de servicii / Intreprinderi mici", top intocmit de Camera de Comert si Industrie Bihor.

In aceste momente dificile, va stam la dispozitie cu gama noastra completa de servicii funerare, care include printre altele si consilierea si suportul nostru, intocmirea documentelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

Citeste mai mult

Servicii funerare cu program non-stop